Profil

Brandul SVTLight face parte din portofoliul de produse SC PROENERG SRL, parte a grupului spaniol Elektra. PROENERG SRL este specializat in distribuția materialelor electrice și a corpurilor de iluminat din anul 1997. SVTLight oferă soluții profesionale si personalizate in domeniul iluminatului industrial, stradal, sportiv, retail si office din anul 2013. Proiectăm soluții de iluminat pentru un proiect anume, alături de mai multe variante de oferte adaptate la nevoile și bugetul clientului. La cererea clientului, personalizăm lămpi în funcție de parametrii solicitați.

PRODUCȚIE si IMPORT

In colaborare cu partenerii noștri din străinătate concepem, proiectăm, si producem corpuri de iluminat in funcție de necesitățile clientului si caracteristicile proiectelor sub brandul SVTLight.

Din 2013 importam corpuri de iluminat cu sursa LED si INDUCTIE iar produsele noastre incorporează doar componente fiabile cum sunt, Philips, Mean Well, Sosen sau Lifud.

CONSULTANȚĂ SI PROIECTARE LUMINOTEHNICĂ

Oferim consultanță in toate fazele tipice de proiectare si asiguram soluții de eficientizare a sistemelor de iluminat. Prin calcule luminotehnice, scopul echipei noastre de ingineri este obținerea unui nivel perfect de iluminare pentru activitatea specifică spațiului.

Acum 10 ani am început cu provocări simple iar azi, am ajuns sa proiectam piscine olimpice, arene sportive, lanțuri naționale de retail, hale si depozite de mii de mp si iluminat stradal.